Donatii de Craciun pentru copiii defavorizati din zonele rurale

Go to content

Main menu

Despre proiect

Cine sunt eu ?

Anamaria Vecerdea, sunt cea care tine neaparat ca acest proiect sa se intample an de an, sunt aceea care nu renunt chiar daca primeste “ignore”, daca am fost insarcinata sau daca abia am nascut … Sunt cea care presez si bat la cap pe aproape oricine cunosc sa dea bani, sunt cea care ma duc dupa cumparaturi, sunt cea care organizez … Langa mine sunt insa cei care la randul lor strang bani de la angajati sau colegi de munca sau care ajuta sa facem sute de pungi si cutii cadou,  sau este cea care in anii in care s-a putut ne-a adus sa distribuim sute de cutii de pantofi (http://shoebox-project.blogspot.ro/ ) … ei se stiu.

Proiectul acesta este unul de suflet, la care poti participa si tu, cel sau cea care citesti in acest moment. Poti veni sa ne cunosti, sa ne vezi, sa ne ajuti, sa ne dai sfaturi.

Si daca vrei, poti. Poti si tu sa aduci un zambet unui copil. Nu e greu deloc.BINE DE STIUTIn  fiecare an, de Craciun, strangem bani din care cumparam jucarii, rechizite, obiecte de igiena, dulciuri, fructe pe care ii aranjam frumos in pungi colorate si le daruim in mod DIRECT copiilor cu situatii materiale sau familiale dificile. De fapt,  prin Mos Craciun si Craciunite.  Nu suntem ONG – asociatie – fundatie etc, suntem doar oameni care fac o diferenta.

Diferenta pe care o facem este ca, de Craciun, cel putin 500 de copii defavorizati, care nu ar fi primit vreun dar, au parte de o surpriza, au parte de un Mos Craciun adevarat care le zambeste din spatele barbii stufoase, care calca greu prin nameti carand  sacul cu jucarii, care le spune cateva cuvinte si ii intreaba daca stiu sa spuna o poezie si care le da un cadou.

Diferenta o vezi in imagini.

 
Back to content | Back to main menu